ŠPRTEC NA KOŠINCE

28.06.2010 18:00

Školní turnaj na Košince byl poslední akcí školního roku 2009/2010. Pro většinu hráčů také poslední šprtcovou akcí na základní škole vůbec, protože vyráží na střední školu. Po prázdninách tak bude potřeba tuto úspěšnou generaci, která letos vybojovala 3. místo v celostátní Lize škol, nahradit novými talenty.

Pořadí školního turnaje - 23.06.2010:

1. Procházka Patrik

2. Procházka Jaromír

3. Mračna Tomáš

4. Procházka Lukáš

5. Šustáček Ladislav

6. Peter Michael

7. Pokruta Jiří

8. Blažík Adam

9. Nechvátal Jakub

10. Horník David

Vyhledávání

STOLNÍ HOKEJ - ŠPRTEC

- tradiční česká hra s volně uloženými hracími kameny, uváděnými do pohybu malou hokejkou. Hraje se podle přísných pravidel a pořádají se republikové i mezinárodní soutěže.

Hlavní partneři:

Český svaz billiard-hockey

- organizátor sportovních soutěží jednotlivců a družstev ve stolním hokeji kat. Billiard-hockey šprtec na území České republiky.

 

Sdružení mládeže S.H.S.K.

- založeno v roce 1997 pro aktivní podporu volnočasových aktivit dětí a mládeže. Od roku 1999 organizuje celostátní "Ligu škol" Billiard-Hockey šprtec na všech úrovních až po celorepublikové finále.

 

Stolní hokejová liga Brno

- sportovní klub jehož náplní je propagace stolního hokeje v Brně a okolí. Na stránkách najdete výsledky z celé ČR, pravidla a také kontakty na ostatní kluby.

Šprtec na Košince © 2013

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Cestování a ubytování, E-shopy, PC, Služby, Zábava a volný čas, Výměna odkazů: Gravegame.net, Bluestudio.cz , Mye-shop.eu